[szöveg a DMA-ról, ami feltétel a többi szolgáltatáshoz

keresse a tanácsadókat]

2023. október 13.

Katona Lászlo

Szakterületei a lean szempontú folyamatfejlesztés és az adat-vezérelt ellátási lánc. Tapasztalatait a söripar, a ipari folyamatszabályozás, a hegesztőipar nagy nemzetközi szereplőinél, valamint a GINOP113 Ipar 4.0 Mintagyárak projektben szerezte és kamatoztatta.

2023. október 13.

Kocsis Dávid

Több mint 10 éves tapasztalat nagy közigazgatási és államigazgatási rendszerek tervezésében, fejlesztésében. Ez idő alatt mind a megrendelői, mind pedig a szállítói oldalon szerzett tapasztalatot. Az elmúlt három évben vállalkozások adatvezérelt IT fejlesztésével foglalkozik.

2020. április 15.

Hadobás Béla

Hadobás Béla vagyok üzletfejlesztési és marketing tanácsadó. Kiemelt szakterületem a beszerzés, raktározás, logisztika, üzemszervezés, értékesítés és marketing szakterületeken megtalálni a vizsgált vállalat gyenge, vagy fejlesztendő pontjait, és releváns megoldásokat ajánlani, megvalósítani a cég napi rutinfeladataiba beilleszteni. A cégvezetők stratégiai és napi folyamatirányítási döntéseit elsősorban a költséghatékony, nyereségorientált vállalat és a szervezetfejlesztés prioritása mellett képzelem el.

2020. április 15.

Németh Ferenc

Az infokommunikációs versenyszférából érkeztem 20 éves cégvezetői tapasztalattal. Tanácsadóként, mint egy interfész összekapcsolom a vállalati, felhasználói és a szakértői, fejlesztői oldalt. A feltárt üzleti problématerületekhez kapcsolódóan ajánlok a cég profiljához illesztett fejlesztési tervet, adat,-és MI technológiai megoldásokat. Villamos üzemmérnöki és gazdálkodás-kommunikáció szakirányú végzettséggel kiemelt szakterületeim az IT-, és IoT rendszerek, szolgáltatások, és az üzleti adatbiztonság.